'O sa vina la mine si o sa-mi spuna ca e minunat, sa-l chem. Nu e asa usor, sunt 53 de nume pe lista mea!' Ce spune Daum despre jucatorii care au ratat convocarea

Cristoph Daum Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2016, 09:58
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2016, 10:05

Cristoph Daum explica modul in care a gandit selectia pentru meicul cu Polonia si spune ca are 53 de nume pe lista extinsa pe care o ia in calcul inainte de a face convocarile.

"Nu discut cu presa despre calitatea vreunui jucator pentru ca vom ajunge mai departe la Rat, la Tamas, la Ganea de la Viitorul. E treaba presei sa faca aceste analize, sa contribuie la notorietatea fotbalistilor, sa ma critice pe mine. N-am nicio problema. Eu doar trebuie sa iau cele mai bune decizii pentru viitorul Romaniei si sa privesc in perspectiva.

Nu poti satisface niciodata gusturile tuturor jurnalistilor sau pe ale suporterilor. La un moment dat, cineva va spune: Ganea e fantastic, Filip e incredibil, Latovlevici a marcat pentru Karabuk, minunat, trebuie luat imediat la nationala! Poate saptamana viitoare va veni si antrenorul de la Botosani sa sustina ca golgeterul Fulop sa fie chemat. Ii respect pentru opiniile lor, e dreptul fiecarui antrenor sa-si promoveze fotbalistii.

Daca ar fi asa de simplu, am avea la fiecare actiune a lotului cate 8 nume noi. Nu e asa usor, sunt 53 de nume asupra carora facem evaluari saptamanale si incercam sa gandim cum Romania poate deveni de succes intr-un an de zile. Stim ca exista calitate, dar trebuie sa analizam cum se poate adapta fiecare la grupul nationalei!", a spus Daum in Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!