"Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu avem lideri! In spatele acestei schimbari de banderola e altceva!" Dezvaluirile lui Boloni

"Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu avem lideri! In spatele acestei schimbari de banderola e altceva!" Dezvaluirile lui Boloni

"Toata Romania vede Romania" - UEFA EURO 2016 se vede in DIRECT la ProTV

Boloni a comentat situatia banderolei de capitan de la nationala Romaniei si motivul pentru care Chriiches a fost numit lider in vestiar.

"In spatele acestei schimbari e altceva si imi pun intrebarea daca Rat va fi sau nu va fi titular. Cred ca Iordanescu pe undeva pregatea pe altcineva in pozitia de fundas stanga si a ales pe cineva capitan, pentru ca Rat va lipsi."

"Aceasta este o presupunere. Intre timp se schimba lucrurile, pentru ca unii se accidenteaza. Aceasta banderola a fost o problema mult prea discutata. Nu banderola te face sau nu te face capitan de echipa. Un jucator cu asemenea performante ca Rat intelege decizia lui Iordanescu sau ar trebui sa o inteleaga."

"Nu avem lideri, nu vreau sa jignesc inaintea unei competitii, dar din punct de vedere sportiv niciunul nu a ajuns la niste performante prin care sa aiba curajul sa ia responsabilitatea de a incepe sa dirijeze putin, sa devina liderul echipei."

"In primul rand imi pare rau ca din punct de vedere sportiv niciunul nu a reusit sa ne demonstreze niste rezultate prin care automat sa-l consideram lider al echipei. Sunt jucatori bunicei, buni, dar nu gasim printre ei jucatori extraordinari. Sper sa gresesc si acest Campionat European sa imi demonstreze ca am gresit.", spune Boloni la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies