"Nu poți să vii în probe". Paralelă dură între negocierile purtate de FRF cu Ladislau Boloni și Edi Iordănescu

Basarab Panduru edi iordanescu Ladislau Boloni Nations League selectioner romania Nationala Edi Iordănescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 23:03
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 23:44

La începutul anului, negocierile dintre Ladislau Boloni și oficialii FRF pentru preluarea echipei naționalei nu au ajuns la un rezultat. 

Ladislau Boloni a negociat cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal preluarea funcţiei de selecţioner al echipei naţionale a României, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord. Ulterior, FRF l-a instalat în funcţie pe Edi Iordănescu.

După aflarea adversarilor din Nations League, actualul antrenor al primei reprezenative a declarat că prima poziție în grupă reprezintă un obiectiv realist, iar acum, când România este la un pas de a retrograda în grupa a treia valorică, nu se ia în calcul demiterea acestuia.

  • Edi Iordănescu

"Eu am văzut deja şi un număr de meciuri cu fiecare adversar din grupă şi pot spune că ţintim primul loc, pentru că aceasta este mentalitatea corectă. Cred că va fi o grupă echilibrată, însă am mare încredere în potenţialul fotbalistului român şi în marja de creştere a echipei naţionale. 

Aşa că obiectivul principal va fi locul întâi. Există şi posibilitatea locului doi, dar în acest caz sper ca semnalele să fie foarte bune pentru viitor. În situaţia în care naţională ar termina pe locul trei, atunci ne vom aşeza, vom face o analiză şi vom vedea în ce condiţii putem să continuăm", a spus Iordănescu la momentul respectiv. 

Basarab Panduru, remarcă acidă despre negocierile dintre FRF și Ladislau Boloni

Basarab Panduru a scos în evidență faptul că oficialii de la Federația Română de Fotbal nu au fost mulțumiți de strategia propusă de Ladislau Boloni, antrenor cu care s-a negociat pentru preluarea naționalei, însă aceștia nu par să aibă o problemă cu parcursul slab, cu Edi Iordănescu pe banca tehnică. 

"Dacă simțea că este ajutat, că Federația este alături de el și că din primul minut îi dă mână liberă ca el să pregătească echipă, că el de fapt asta a zis, nu? A zis că vrea să se folosească de Liga Națiunilor ca să vadă cu cine să poată merge mai departe în preliminariile Campionatului European. 

A vrut să vadă dacă Federația este de acord cu tot ce gândește el pentru Liga Națiunilor. A simțit că nu, că dacă nu termină pe locul 1 sau 2 este dat afară, și atunci nu a fost de acord cu contractul ăsta. Pe când tu ai fost de acord! Tu l-ai semnat, ai fost în probe, într-un fel. Nu poți să vii în probe. Aici, tu ai acceptat să vii în probe, ăsta este adevărul", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!