Nationala

Norul vulcanic a bagat nationala in ceata: Romania a anulat amicalul cu Malta!

FRF a anuntat azi ca amicalul nationalei Under 23 a Romaniei contra reprezentativei similare a Maltei, programat initial pe 22 aprilie, a fost anulat

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Aprilie 2010, 12:37
Data actualizarii: Luni 19 Aprilie 2010, 12:47

Comunicat FRF:

In conditiile care se cunosc prea bine - aeroportul "Henri Coanda" urmand sa fie deschis dupa ora 15.00, dar spatiul aerian german ramanand inchis pana cel mai devreme la ora 20.00 (ora locala) - echipa nationala "Under 23" a Romaniei nu va putea decola azi, 19 aprilie a.c., la ora 16.50, spre Munchen si, apoi, spre La Valletta.

Cum nici biletele de avion pentru intreaga delegatie nu au putut fi schimbate pentru maine, Federatia Romana de Fotbal a decis sa anuleze deplasarea, meciul Malta - Romania ("International Challenge Trophy", editia 2009-2011) fiind programat pe 22 aprilie a.c., la ora 19.00 - ora Romaniei.

Federatia malteza a fost informata despre aceasta situatie, forurile fotbalistice de la Bucuresti si La Valletta urmand sa gaseasca, de comun acord, o noua data de disputare a acestei partide.

In atare conditii, jucatorii convocati pentru jocul din Malta se vor intoarce la cluburile lor.

Inchiderea traficului aerian i-a pus probleme si lui Razvan Lucescu. Selectionerul echipei nationale Romaniei nu s-a putut intoarce de la Milano, acolo unde a vazut pe viu vineri seara meciul Inter 2-0 Juventus Torino.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies