Nationala

Noi detalii despre întâlnirea cu posibilul selecționer: „Nu e ușor să negociezi cu Boloni!” Anunțul consilierului FRF 

Ladislau Boloni este alegerea lui Răzvan Burleanu pentru naționala României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 09:20
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 09:27

Contractul lui Mirel Rădoi cu echipa națională a expirat pe 30 noiembrie. Iar de atunci, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță caută un nou selecționer. Însă, oficialii FRF au fost refuzați, pe rând, de către Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. 

Ultimul antrenor care a participat la negocieri cu Burleanu și Stoichiță a fost Ladislau Boloni. Doar că tehnicianul nu a fost convins de oferta FRF-ului și a venit la București pentru o nouă rundă de discuții, fiind așteptat la aeroport chiar de către directorul tehnic

Însă consilierul lui Răzvan Burleanu a precizat că întâlnirea de joi-seară a fost preliminară, iar cele două părți vor avea negocierea finală pe 7 ianuarie, la sediul Federației Române de Fotbal.

„A venit, a fost aşteptat. Cei trei s-au întâlnit în seara asta. Evident, discuţiile continuă mâine la FRF. Cred că avocaţii domnului Boloni au lucrat şi vor lucra mult.

Nu e uşor să negociezi cu domnul Boloni. Nu cred că lui Boloni i s-a propus ceva diferit faţă ce i s-a propus lui Hagi sau Petrescu. Pentru toată lumea a fost acelaşi tip de propunere”, a declarat Andrei Vochin pentru telekomsport.

Ladislau Boloni a mai pregătit naționala României între 2000 și 2001, când a plecat după doar 10 meciuri, în care a obținut 6 victorii, un rezultat de egalitate și 3 înfrângeri. 

De-a lungul carierei, tehnicianul le-a mai pregătit pe Nancy, Sporting Lisabona, Rennais, AS Monaco, Al-Jaziro, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al-Khor, Royal Antwerp, KAA Gent și Panathinaikos. 

Modifică setările cookies