"Nici Chiricheș, nici Camora, nici Maxim". Un antrenor cu experiență dă de pământ cu jucătorii de la națională

Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iunie 2022, 22:27
Data actualizarii: Joi 16 Iunie 2022, 23:08

Echipa națională se află pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor, după o singură victorie în primele patru runde ale competiției.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Muntenegrului cu scorul de 0-3 (0-1), marţi seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală, într-un meci din Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor la fotbal.

România, care ocupă utimul loc în grupă, are în mandatul lui Edward Iordănescu o victorie (1-0 cu Finlanda), un egal (2-2 cu Israelul, amical) şi patru înfrângeri (0-1 cu Grecia, în meci amical; 0-2 cu Muntenegru, 0-1 cu Bosnia, 0-3 cu Muntenegru).

Băieții lui Edi Iordănescu, tehnicianul cu cel mai slab start de mandat din istoria echipei naționale, sunt codașii seriei în Liga Națiunilor, cu doar 3 puncte și (deja) un golaveraj dezastruos: 1-6.

În ultimele două runde, România va juca împotriva Finlandei, în deplasare, pe 23 septembrie, și cu Bosnia, acasă, trei zile mai târziu.

Mircea Rednic este de părere că vina pentru situația dezastruoasă de la echipa națională nu este cauzată doar de selecționer, ci și de jucătorii care nu își dau interesul când sunt convocați. 

"Jocul nu ne dă nicio siguranță, nu știu ce să zic. Mă așteptam să rămână la felul în care a ajuns să fie numit la echipa națională. Nu era antrenorul ideal pentru perioada asta grea. Ar trebui să li se spună jucătorilor care nu mai au treabă cu echipa națională, să le spună că nu mai sunt în formă. Noi tot schimbăm antrenorii, dar păstrăm aceeași jucători. Unii ar trebui să rămână la echipele de club și să-și vadă de treaba lor, nu aduc niciun plus. Unii vin de dragul de a veni. Nu l-aș lua nici pe Chiricheș, nici pe Camora, nici pe Maxim", a declarat Mircea Rednic la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!