Nationala

"Ne bucuram ca n-a fost convocat!" Motivul pentru care Steaua nu isi dorea ca Nita sa ajunga la nationala in locul lui Tatarusanu

Christopher Daum l-a chemat la nationala pe Balgradean dupa accidentarea lui Ciprian Tatarusanu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 August 2016, 13:04
Data actualizarii: Luni 29 August 2016, 13:12

Desi Florin Nita parea sa fie favorit sa ii ia locul lui Ciprian Tatarusanu, portarul Stelei nu a fost convocat nici acum la echipa nationala de selectionerul Daum.

Un posibil motiv ar fi faptul ca Steaua joaca miercuri restanta cu CSMS Iasi din prima etapa a sezonului din Liga 1. Cum Steaua il are deja convocat la nationala de tineret pe Valentin Cojocaru, chemarea lui Nita ar fi insemnat ca Steaua sa mizeze pe tanarul de doar 18 ani, Ionut Poiana, pentru partida de miercuri.

Steaua are 7 jucatori convocati la echipele nationale: 3 la cea mare (Enache, Achim si Adi Popa) si 4 la cea de tineret (Cojocaru, Tudorie, Florin Tanase si Ovidiu Popescu).

"Este o situatie mai speciala, ne-am dori ca Nita sa faca pasul la nationala, pentru ca merita, dar ne bucuram ca nu este convocat, in perspectiva meciului cu Iasi. si asa avem multi jucatori la nationale, oricum nu era titular si nu avea rost sa fie chemat pentru a fi al treilea portar. Nu cred ca exista vreun conflict, Steaua va da multi jucatori la nationala si relatia cu selectionerul trebuie sa fie una buna" a declarat Duckadam DigiSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies