Nationala

Mutu:"Romanii au nevoia de a spune "Tu esti vinovat!"

Adrian Mutu vorbesete pe blogul sau despre deziluzia de la Euro 2008.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Iunie 2008, 19:45
Data actualizarii: Luni 23 Iunie 2008, 19:48

„Au trecut cateva zile de cand m-am intors si sentimentul acela, de a da timpul inapoi, pe care l-am avut dupa ratarea calificarii inca il mai am. Stau si scriu si as vrea sa-l inteleg pentru ca atunci cand reusesti poti sa mergi mai departe. Fotbalul e intr-adevar frumos, dar si dureros, poate de aceea e cel mai iubit sport din Europa si cel mai practicat. Spun asta pentru ca acum, cand scriu, ma aflu in America si ma intreb cum pot americanii sa nu indrageasca acest sport.

In fine, sa ma intorc la ce ma gandeam mai devreme cand m-am apucat de scris si anume la faptul ca nu am "digerit" (sic!) eliminarea din grupe si acel penalty ratat. Nu cred ca numai eu ma simt asa, ci si colegii mei sau cel putin asa ar trebui sa fie.Un alt lucru pe care nu il inteleg e ca romanii simt nevoia nebuna de a gasi un tap ispasitor, ba Mutu, ba Piturca sau mai stiu eu cine din echipa, nevoia de a arata cu degetul si a spune: "Tu esti vinovat!"

De multe ori se uita ca fotbalul e un sport de echipa, la bine si la rau, tot timpul o echipa. Incerc sa ma inteleg, incerc sa-i inteleg si merg mai departe pentru ca la sfarsit adevaratii campioni se vad in momentele de dificultate, nu numai la bine si mai ales nu cauta scuze”, spune Mutu

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies