Mutu, ARMA SECRETA a lui Iordanescu pentru calificarea la EURO? "Selectionerul il place foarte mult, de ce sa nu-l cheme?"

Mutu, ARMA SECRETA a lui Iordanescu pentru calificarea la EURO? "Selectionerul il place foarte mult, de ce sa nu-l cheme?"

A trecut un an de cand Mutu n-a mai jucat fotbal, dar Briliantul spera acum chiar va reveni si la nationala sa-i bata recordul lui Hagi! 

Mutu se antreneaza cu FC Pune City din India, iar in cateva saptamani va redebuta in fotbal, in noul campionat de stele din indepartata indie. Cosmin Contra e convins ca Mutu va juca in ultimele doua meciuri ale Romaniei din preliminariile EURO daca va juca bine la Pune City. 


"Nationala a aratat foarte bine defensiv, iar asta este un lucru imbucurator. In trecut, era o echipa care primea foarte usor gol, iar adversarele puternice inscriau multe goluri. Se pare ca acum, din punctul de vedere al defensivei, sta foarte bine, dar trebuie sa lucreze mai mult si trebuie mai multa incredere in ofensiva.

Daca va juca foarte bine, Mutu poate fi o solutie. Stiu ca Nea Puiu il place foarte mult pe Adi Mutu. Daca el va juca constant in India, si va da goluri, de ce sa nu vina la echipa nationala!? Eu cred ca poate sa revina", a declarat Contra la Dolce Sport.

"Sunt convins ca voi reveni la nationala", declarase si Mutu in urma cu cateva saptamani. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies