Muntenegru - Romania Gica Popescu Romania Nationala Gică Popescu

Muntenegru - România 2-0 | Gică Popescu i-a desființat pe jucătorii lui Edi Iordănescu: ”Nu poți să te prezinți așa! Mai bine stai acasă!”

Muntenegru - România 2-0 | Gică Popescu i-a făcut praf pe ”tricolori” după meciul de la Podgorica.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iunie 2022, 23:58
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 00:13

”Baciul”, membru în ”Generația de Aur” și fost jucător la Barcelona, Tottenham sau Galatasaray, și-a găsit cu greu cuvintele pentru a cataloga prestația jucătorilor lui Edi Iordănescu în primul meci din Liga Națiunilor.

Gică Popescu: ”Nu poți să te prezinți așa! Mai bine stai acasă!”

„Rușinos, ăsta este cuvântul. Un meci fără spirit, fără curaj, am încercat să ne apărăm în 4-1-4-1, cu extremele foarte defensive. Îmi e greu să comentez un meci al echipei României învinsă de o echipă a unei țări cam cât Clujul.

Singurul cuvânt care-mi vine în minte acesta este: rușinos! Eu cred că în seara aceasta nu ne-a bătut Muntenegru, ne-am bătut singuri! Nu au avut un joc ofensiv, o posesie extraordinară. Toate acțiunile au fost în urma unor greșeli individuale ale noastre. La echipa națională nu poți să te prezinți așa. Nu se poate! Mai bine stai acasă!”, a spus Gică Popescu, la Prima Sport.

În urma acestui rezultat, România ocupă ultimul loc în grupa din Liga B, cu zero puncte. Muntenegru este lider, iar pe locurile doi, respectiv trei, sunt Finlanda și Bosnia, care au remizat în meciul direct, scor 1-1. 

România se va deplasa în Bosnia pentru următoarea partidă, iar apoi va juca două meciuri ”acasă”, în Giulești, cu Finlanda și Muntenegru.

Programul meciurilor din iunie din Liga Națiunilor:

Marți 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino Polje (Zenica): Bosnia și Herțegovina - România

Sâmbătă 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): România - Finlanda

Marți 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): România - Muntenegru

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!