Nationala

Dupa generatia "sprit", urmeaza generatia "da-i si fugi"! Momentul de ruptura dintre Mutu si Torje in fata a zeci de mii de oameni

Cand Mutu avea varsta lui, era huiduit de tot stadionul pentru ca nu putea sa se ridice la nivelul lui Hagi. La 21 de ani, Torje poate nu este este cel mai iubit jucator al nationalei, dar e printre cei mai respectati.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2011, 23:12
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2011, 23:23

In timp ce Mutu alerga la nationala sa depaseasca recordurile lui Hagi, Torje alerga sa depaseasca o generatie plina de ratari.

In minutul 72 al meciului Romania - Belarus, toti cei prezenti pe National Arena au uitat ca am ratat o noua campanie de calificare la Euro, i-au ignorat pe Mutu si Tamas, jucatorii iertati recent de Piturca, au uitat ca Chivu, capitanul ultimelor campanii, a ales sa se retraga pentru banii de la Inter, si au gasit un viitor printre jucatorii chemati de Piturca la acest meci.

La 21 de ani, Torje si-a auzit pentru prima data numele scandat isteric pe National Arena la un meci al nationalei Romaniei. A dat o pasa de gol la prima reusita a lui Mutu, a facut un meci bun, a alergat si si-a dat viata asa cum o facea si la Dinamo.

"Torjeee, Torjeee...!!", sunt cuvintele scandate de fanii nationalei care scriu din aceasta seara, dupa o campanie oficial ratata, inceputul unei noi generatii. Iar acum Torje e liderul. Fanii au strigat asta din tribunele de pe Arena Nationala din Bucuresti.


Modifică setările cookies