Mobilizare generala pentru meciul anului in Romania: politistii maghiari vin astazi la Bucuresti!

Mobilizare generala pentru meciul anului in Romania: politistii maghiari vin astazi la Bucuresti!

2852 de suporteri maghiari vor face deplasarea la Bucuresti

Fortele de ordine din Romania si Ungaria se pregatesc intens pentru meciul de sambata. Pentru a nu se repeta scenariul de anul trecut, cand ultrasii maghiari au facut prapad la Bucuresti, jandarmii si politistii romani pregatesc masuri speciale.

Jandarmeria se va intalni astazi cu reprezentantii FRF si cei ai politiei maghiare pentru a pune la punct toate detaliile privind securitatea de la partida de sambata.

"Vom avea o discutie cu reprezentanti ai tuturor structurilor de ordine, plus cei ai FRF pentru a stabili toate detaliile", a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Maghiarii si-au anuntat traseul

Fortele de ordine romanesti nu vor sa repete greselile de anul trecut, cand vizita ultrasilor maghiari a transformat Bucurestiul intr-un camp de lupta. Jandarmii si politistii bucuresteni promit masuri exceptionale pentru ca meciul anului in Romania sa ramana doar un eveniment sportiv.

In septembrie 2013, suporterii maghiari au pornit scandalul inca din Gara de Nord si l-au continuat in Centrul Vechi si in drum spre stadion.

De data asta, jandarmii vor sa faca "marcaj strans" la fanii maghiari, iar acestia sa aiba trasee bine stabilite de la care sa nu se abata niciun moment.

Din cei 2852 de suporteri care vor face deplasarea la Bucuresti, jumatate vor veni cu un tren de la Budapesta, iar cealalta jumatate, in 70 de autocare puse la dispozitie de federatia maghiara, scrie nemzetisport.hu.

Trenul va opri in mai multe orase din Ungaria, pentru a-i "culege" pe ultrasi, iar apoi va merge in Romania pe traseul Nadlac - Arad - Deva - Sibiu - Ploiesti - Bucuresti.

Autocarele vor fi escortate de jandarmerie inca de la intrarea in tara si se vor deplasa pe traseul Turda - Alba Iulia - Sibiu - Brasov - Ploiesti - Bucuresti.

Odata ajunse in Bucuresti, autocarele se vor deplasa pe traseul Soseaua Pantelimon - bd. Pierre de Coubertin - Vatra Luminoasa - str. Tony Bulandra. Suporterii care ajung cu trenul in Gara de Nord vor fi urcati in autocare si dusi direct in fan zone-ul amenajat special pe strada Tony Bulandra.

Pe National Arena, suporterii maghiari vor umple sectoarele 125, 126, 355, 356, 357, 358.

Citeste si:RomaniaUngaria
VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies