Misiune "indeplinita": 4 meciuri, 4 infrangeri, golaveraj 1-11! Doru Isac a fost dat afara de la U19

Doru Isac a fost dat afara de la nationala U19.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Noiembrie 2014, 17:09
Data actualizarii: Vineri 21 Noiembrie 2014, 17:15

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a anuntat astazi ca Doru Isac nu mai este antrenorul reprezentativei U19.

"Am avut o discutie mai larga cu Doru Isac. El nu mai este antrenorul echipei sub 19 ani. Este o persoana foarte bine pregatita, dar rezultatele sunt cele care te sustin."

"Cat timp ai rezultate si confirmi, ramai. Totusi, prezenta lui Doru Isac a adus o valoare adaugata la FRF, pentru ca a lucrat afara. El a redactat foarte multe materiale care vor fi implementate in sistemul unitar de pregatire", a spus Burleanu.

Rezultatele Romaniei U19 in mandatul lui Doru Isac: 0-6 cu Anglia, 0-1 cu Cipru, 0-1 cu Muntenegru, 1-3 cu Georgia.

Vintila la U17, Teja la U21

Razvan Burleanu analizeaza inca variantele pentru inlocuirea lui Doru Isac la U19, dar situatiile de la U17 si U21 au fost clarificate.

Bogdan Arges Vintila este noul selectioner de la U17, in timp ce Mihai Teja i-a luat locul lui Viorel Moldovan la U21.

"Sunt doi antrenori tineri si foarte valorosi. Sunt doi oameni pe care i-am cunoscut bine in ultima perioada de timp si ii apreciez foarte mult. Dupa decizia domnului Florin Raducioiu de a pleca de la nationala sub 17 ani, Comisia Tehnica a analizat si cred ca a luat cea mai buna pozitie in cazul lui Bogdan Vintila. Alegerea lui reprezinta solutia ideala pe care o avem la acest moment. El ii cunoaste foarte bine pe acesti pusti foarte talentati pe care ii avem in momentul de fata, cu unii dintre ei avand posibilitatea sa lucreze deja."

"La tineret, dupa ce Viorel Moldovan a devenit antrenor secund al primei reprezentative, domnul Mihai Teja a acceptat aceasta nominalizare. Am ramas placut impresionat de determinarea sa si atitudinea pe care a adus-o la echipa de tineret. M-a incantat extrem de mult ca inca din primele zile s-a gandit cum putem face posibil sa aducem jucatori mai buni, mai bine pregatiti, organizand acel amical intre jucatori din prima si a doua liga", a mai spus Razvan Burleanu.

Modifică setările cookies