Mirel Radoi Echipa Nationala edi iordanescu Nationala

Mirel Rădoi, mesaj de susținere pentru Edi Iordănescu! Ce spune despre jocul naționalei în „dubla” cu Finlanda și Bosnia

România a retrogradat în Liga C din Liga Națiunilor, însă Mirel Rădoi, fostul selecționer al României și actualul antrenor al Universității Craiova, este încrezător că Edi Iordănescu va reuși să-i readucă pe „tricolori” pe linia de plutire.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:57
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 17:01

Rădoi a susținut că în ciuda retrogradării în Liga C din Liga Națiunilor, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut jocuri bune cu Finlanda și Bosnia & Herțegovina.

Rădoi spera că Iordănescu va continua la cârma naționalei

„Cred că puteam să luăm şase puncte de la această acţiune. Mie mi-a plăcut ceea ce am văzut la echipa naţională. Sper ca Edi Iordănescu să continue. Ştiu că nu este mulţumitor şi deloc plăcut că am retrogradat, dar până la urmă trebuie să acceptăm. 

Şi poate fi un punct de plecare pentru noi să înţelegem că nu avem nimic altceva de făcut decât să încercăm şi, indiferent cine este antrenorul echipei naţionale, să îl ajutăm din toate punctele de vedere. Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor, trebuie să venim cu soluţii concrete, pentru că sunt sigur că şi el urmăreşte ceea ce se vorbeşte şi trebuie să fie ceva benefic pentru echipa naţională”, a spus Mirel Rădoi.

Problema pleacă de la cluburi, crede Rădoi

Mirel Rădoi crede că unul dintre motivele pentru care naționala nu merge așa cum ar trebui este dat de prezența slabă a echipelor românești în competițiile europene în ultimii ani.

La ultima acţiune a echipei naţionale în Liga Naţiunilor, România a remizat în deplasare, cu Finlanda, scor 1-1, şi a învins Bosnia-Herţegovina, pe teren propriu, cu scorul de 4-1.

România a terminat Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor pe ultimul loc în clasament, în spatele naţionalelor din Bosnia Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru, retrogradând în Liga C (a treia valorică).

Modifică setările cookies