Cosmin Moti Andrei Ratiu Echipa Nationala Nationala

Cosmin Moți a numit fotbalistul român care va fi "o variantă lungă pentru națională". Acum e cotat la 1 milion de euro

Echipa națională a României a retrogradat în Liga C din Nations League, după un parcurs catastrofal într-o serie cu Bosnia, Finlanda și Muntenegru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:06
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:26

Fost jucător la prima reprezentativă, Universitatea Craiova, Dinamo și Ludogorets, Cosmin Moți a numit marele câștig al echipei naționale. 

Într-o selecționată cu un parcurs rușinos în Nations League, Andrei Rațiu (24 de ani) și-a câștigat locul de titular în prima reprezentativă. 

Moți: "Am câștigat un fundaș dreapta"

"În primul rând, am câștigat un fundaș dreapta. Rațiu, consider eu, va fi o variantă de lungă durată pentru echipa națională, e un jucător foarte bun. Câștigăm jucători, se pare, dacă tot îi rodăm.

Din păcate, nu reușim să creăm o stabilitate la nivelul echipei. Ar trebui creată o bază cu jucători precum Rus, Nedelcearu, Rațiu, la mijloc îi ai pe cei doi Marin, Stanciu, chiar dacă joacă în China. Sunt deja șase jucători în jurul cărora poți crea. Chiar dacă n-am făcut rezultatele scontate, au fost jucători cu un stil de joc constant", a declarat Moți, potrivit Playsport. 

Rațiu a jucat numai în străinătate

Cotat la 1 milion de euro, Andrei Rațiu e component al formației spaniole Huesca. Fundașul dreapta născut în Aiud mai are contract cu gruparea din Segunda Division până pe 30 iunie 2024. 

Andrei Rațiu nu a jucat la vreo echipă din campionatul României. Fundașul dreapta de 1,84 m a evoluat în carieră la Villareal (Spania) și Den Haag (Olanda). În naționala U23 are trei selecții.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies