Nationala

Mihai Stoichiță a dezvăluit planul FRF în legătură cu noul selecționer: ”Asta ne dorim”

Oficialii FRF au plecat la Cluj pentru a purta discuții cu Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR, în vederea preluării postului de selecționer.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 21:59
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 22:02

Mihai Stoichiță este încrezător că Federația Română de Fotbal va găsi un selecționer înainte de perioada Crăciunului. Cel mai probabil, Dan Petrescu va accepta oferta FRF și îl va înlocui pe Mirel Rădoi, al cărui contract a expirat la finele lunii noiembrie.

FRF vrea să găsească un selecționer înainte de sărbători

"Nu pot da un pronostic, nu pot da un procent. Sunt optimist de felul meu, aşa că v-am răspuns. Nu mergeam la Cluj să ne aflăm în treabă. Am ochit plus valoarea pe care ne-o poate aduce un antrenor de valoare. 

Nu avem un termen limită, dar am vrea să terminăm tot până înainte de vacanţa de sărbători, pe 23-24-25 decembrie. Până de Crăciun să avem un selecţioner. Aşa ne dorim", a spus Mihai Stoichiță, pentru Telekom Sport.

Din informațiile PRO TV, negocierile dintre cele două părți au decurs foarte bine, urmând ca Dan Petrescu să le dea un răspuns oficialilor de la Federație după câteva zile de gândire.

Totuși, sunt șanse mici ca Petrescu să spună „nu”. Potrivit surselor PRO TV, actualul antrenor al celor de la CFR Cluj ar urma să preia naționala chiar de ziua sa, pe 22 decembrie, când va împlini 54 de ani. 

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în 2024 și are o clauză de reziliere în valoare de 400.000 de euro.

Modifică setările cookies