Mihai Stoica, ironii îndreptate către echipa națională: "Au niște maimuțe nervoase în Gibraltar"

Romania - Muntenegru Echipa Nationala Liga Natiunilor Mihai Stoica Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iunie 2022, 16:20
Data actualizarii: Miercuri 15 Iunie 2022, 17:12

Echipa națională se află pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor, după o singură victorie în primele patru runde ale competiției.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Muntenegrului cu scorul de 0-3 (0-1), marţi seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală, într-un meci din Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor la fotbal.

România, care ocupă utimul loc în grupă, are în mandatul lui Edward Iordănescu o victorie (1-0 cu Finlanda), un egal (2-2 cu Israelul, amical) şi patru înfrângeri (0-1 cu Grecia, în meci amical; 0-2 cu Muntenegru, 0-1 cu Bosnia, 0-3 cu Muntenegru).

Băieții lui Edi Iordănescu, tehnicianul cu cel mai slab start de mandat din istoria echipei naționale, sunt codașii seriei în Liga Națiunilor, cu doar 3 puncte și (deja) un golaveraj dezastruos: 1-6.

În ultimele două runde, România va juca împotriva Finlandei, în deplasare, pe 23 septembrie, și cu Bosnia, acasă, trei zile mai târziu.

Mihai Stoica, atac îndreptat spre echipa națională

Managerul general de la FCSB este de părere că reprezentativa României va avea o situație complicată și într-o urnă valorică inferioară dacă nu se fac schimbări drastice. 

"Ce date ne trebuie, te uiţi la meci şi îţi e ruşine că unii dintre jucători nu îţi cântă imnul, nu e normal să te bată echipa a doua a Muntenegrului 3-0 la Bucureşti. Dacă retrogradăm, jucăm cu Gibraltar, au nişte maimuţe aşa nervoase pe acolo. Să ne răspundă la întrebări, nu să se facă. Eu vreau explicaţii", a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!