Mihai Stoica Echipa Nationala edi iordanescu FCSB Florinel Coman Nationala

Mihai Stoica, ironic după ce jucătorul lui FCSB nu a prins niciun minut la echipa națională: "A fost ajutat"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația jucătorilor accidentați ai echipei și a transmis că Florinel Coman nu mai are probleme medicale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 18:30
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 18:30

Coman a fost convocat la naționala României pentru meciurile cu Finlanda (1-1) și Bosnia (4-1), însă nu a prins niciun minut. La meciul de la Helsinki a fost exclus din lot, iar la partida din Giulești a fost rezervă neutilizată.

Mihai Stoica: "Florinel Coman a fost ajutat. Poate s-a referit la diurnă"

Înaintea celor două meciuri, Edi Iordănescu recunoștea că Florinel Coman nu trece prin cea mai bună formă la echipa de club, însă a explicat că l-a convocat pentru a-l ajuta și "a-i întinde o mână", considerându-l un jucător important pentru următoarea campanie de calificare.

Mihai Stoica spune că Florinel Coman nu mai are probleme medicale și a avut un mesaj ironic după ce extrema nu a fost folosită în niciunul dintre cele două meciuri de la echipa națională.

"Florinel e ok. Dacă nu era ok, era trimis la echipa de club să se vindece și să se antreneze. A fost ajutat (n.r - râde). Poate s-a referit la diurnă. Nu știu, nu vreau să fiu malițios, dar, dacă m-am născut așa, e greu să mă schimb la 57 de ani", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Edi Iordănescu a explicat de ce l-a convocat pe Florinel Coman

În cazul lui Coman, Edi Iordănescu spunea că a vrut "să îi întindă o mână", considerându-l capabil pe jucătorul lui FCSB să ajute naționala în preliminariile pentru EURO 2024.

"Referitor la Florinel Coman, din punctul meu de vedere e un jucător care poate ajuta România pentru European. E un jucător care vine după o perioadă foarte grea, îl cunosc foarte bine, îi știu potențialul. Ținând cont de absențele lui Mihăilă și Ivan, e o mână întinsă din partea mea pentru Florinel Coman.

Am atins și acestă mână, iar așteptarea mea este una mare. În cel mai scurt timp, el să dea drumul mâinii înapoi pentru echipa națională. Are nevoie de acest impuls", a spus Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Finlanda.

Modifică setările cookies