Mesajul lui Florinel Coman după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: "Eu așa cred!"

Florinel Coman Liechtenstein Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 23:35
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 23:34
România a înregistrat un rezultat rușinos în amicalul cu Liechtenstein, disputat pe Stadionul Steaua, înainte de EURO 2024, 0-0.

La ultimele două amicale înainte de EURO 2024, România nu a reușit să marcheze gol nici în duelul cu Bulgaria, nici în cel cu Liechtenstein, locul 202 în ierarhia FIFA! Ambele partide s-au încheiat la eglaitate, 0-0.

Florinel Coman, după România - Liechtenstein 0-0: "La EURO vom face meciuri foarte bune"

Florinel Coman, titular în partida cu Liechtenstein, a jucat 65 de minute în Ghencea. La final, șeptarul de la FCSB a spus că este supărat, nu și afectat, arătându-se convins că tricolorii vor arăta diferit în meciurile oficiale, la EURO 2024.

"Un eșec într-un amical. Știam că se vor închide, ne gândeam că trebuie să facem un joc pozițional foarte bun. Din păcate n-am marcat la primele ocazii avute în primele 15 minute. Dacă marcam, ne făceam meciul mai ușor. Cel mai important e că nu avem accidentați, iar toată lumea a ieșit sănătoasă.

Va fi un Campionat European. Suntem fericiți că am ajuns în acest punct și cred că vom face meciuri foarte bune cu rezultate pozitive, așa cred.

La antrenamente suntem foarte bine, cu toții ne-am pregătit exemplar. În această seară ne-a lipsit în ultimii 15-16 metri... n-am reușit să marcăm.

Sunt supărat. Afectat nu sunt. E un meci amical, până la urmă. Vom vedea ce se va întâmpla în meciurile oficiale. Am ajuns la EURO după atât de mult timp, iar toată energia trebuie să o punem acolo", a spus Florinel Coman, la Digisport.

Pentru Liechtenstein este un rezultat uriaș. În precedentele lor 38 de meciuri - oficiale și amicale - au înregistrat nu mai puțin de 34 de înfrângeri și doar 4 remize. Printre echipele care au învins Liechtenstein s-au numărat Insulele Feroe (4-0), Gibraltar (2-0), Moldova (2-0), Andorra (2-0) sau Capul Verde (6-0).

România și Liechtenstein se mai întâlniseră de șase ori, de fiecare dată în partide oficiale. România a câștigat de fiecare dată, cu 8-0 și 8-1 în 1997, cu 7-0 și 3-0 în 1998, respectiv 1999 și cu un dublu 2-0 în 2021.

VIDEO Reacția lui Mircea Lucescu după România - Liechtenstein 0-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!