Nationala

De ce Marica trebuia convocat si Andone fortat in primul 11, ce probleme are Keseru si cum am ajuns LANGA GIBRALTAR in Europa. Contra vorbeste despre "nationala Puisorilor" :)

Cosmin Contra a vorbit despre nationala Romaniei si cele doua meciuri cu Ungaria si Grecia incheiate 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Septembrie 2015, 20:02
Data actualizarii: Marti 08 Septembrie 2015, 20:07

Contra sustine ca Florin Andone ar fi trebuit folosit titular cu Grecia, Marica ar fi putut juca 45 de minute, daca era convocat, iar Keseru este in cadere de forma dupa ce in ultimele luni a jucat in tarile arabe si la Ludogorets.

"Se pare ca ne place 0-0. Cea mai buna echipa din Europa, defensiv, si cea mai slaba ofensiv, dupa Gibraltar. Planul tactic a fost ce s-a vazut, a riscat doar ultimele 10 minute, cand a bagat doi atacanti. in rest, probabil s-a dorit sa nu se primeasca gol. Cu 4 puncte suntem calificati 100%. Dar s-a vazut ca Feroe primeste foarte putine goluri, dar si inscrie si produce surprize. Cel mai sigur e sa castigam primul meci cu Finlanda si sa facem un egal in Faroe."

"Trebuie sa incercam sa fim mai ofensivi acasa, sa riscam mai mult in atac. Daca ajungem sa il avem pe Torje cel mai periculos om in atac, avem o problema. Eu cred ca Ciprian Marica nu trebuia sa lipseasca din aceste doua meciuri. Are o mare experienta si se poate bate cu fundasi masivi, ca cei ai Ungariei si Greciei. Atacantii pe care i-am avut nu puteau fizic sa se bata cu fundasii centrali ai adversarilor."

"Florin Andone putea sa fie titular. A avut un sezon extraordinar la Cordoba. Keseru, nu i-au facut bine aceste schimbari dese in cariera. Dupa meciul cu Ungaria, Andone era o solutie poate mai buna contra Greciei. Mi-a placut echipa la final, cu Andone si Keseru atacanti. Cred ca puteam sa riscam mai mult a doua repriza, pe faza ofensiva"

"Mie imi place echipa pe faza defensiva, stam foarte bine in teren, suntem agresivi, facem tranzitia foarte repede. Dar ne lipseste faza ofensiva, ne cream foarte putine ocazii de gol si asa nu ai cum sa castigi meciuri. Nu putem la nesfirsit sa mergem la egal, cu doua egaluri nu ne calificam."

"Cred ca Ciprian Marica, o repriza, n-ar fi fost rau. Nu avem solutii viabile si n-ar fi fost rau sa fie Marica in lotul echipei nationale. Ar fi adus plusul ala in atac.", a declarat Cosmin Contra la DigiSport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies