Marica, la un pas sa accepte provocarea lui Alibec! :) "Din pacate, cele 4 operatii la genunchi mi-au taiat speranta!" Reactia fostului international roman dupa ce Alibec l-a invitat 'sa joace' din nou

Marica, la un pas sa accepte provocarea lui Alibec! :) "Din pacate, cele 4 operatii la genunchi mi-au taiat speranta!" Reactia fostului international roman dupa ce Alibec l-a invitat 'sa joace' din nou

Ciprian Marica i-a raspuns lui Denis Alibec, dupa ce acesta l-a invitat sa revina la echipa nationala pentru a juca din nou.

Denis Alibec a fost titular si integralist in partida Romania 1-1 Irlanda de Nord. Atacantul nationalei a fost deranjat de o remarca a lui Ciprian Marica, in care acesta spunea ca jocul Romaniei este 'previzibil'.

Raspunsul lui Alibec a fost: "Zicea Marica de jocul Romaniei ca este previzibil? Sa vina el sa joace atunci!"

Reactia lui Marica nu a intarziat sa vina, iar fostul atacant din nationala Romaniei spune ca ar fi acceptat cu placere provocarea lui Alibec, doar ca situatia medicala nu ii mai permite acest lucru:

"Aseara am primit in direct invitatia sa joc din nou la echipa nationala! :) Doamne, cat mi-as dori ca macar pentru un singur meci sa mai simt emotia aia! Din pacate, nu mai e posbil! Cele 4 operatii de la genunchi mi-au taiat prematur speranta.

Dar, atat cat a fost, am fost un norocos. Am jucat cu tricolorul.pe piept, am trait bucurii imense, am plans, am incercat de fiecare data sa dau chiar mai mult decat pot.

Asta imi da dreptul sa vorbesc despre echipa nationala. Pentru toti vine o vreme cand doar cu atat mai ramai, cu amintirile si cu comentariile.

Nu e simplu sa comentez prestatiile fostilor mei camarazi. La victorii, da, e usor. Toata lumea e fericita, treci peste toate.

Dar cand lucrurile nu merg, nu poti sa le ascunzi sub pres. Am datoria sa spun adevarul, pentru ca doar adevarul ajuta. Nu pot sa vin in fata voastra si spun ca ma multumeste un egal acasa, 11 contra 10, cu Irlanda de Nord!

Nu pot sa spun ca totul a fost minunat cand voi toti ati vazut ca am avut probleme. Ce credibilitatea as mai avea? Cui ar folosi daca impachez eu realitatea in ceva nereal?

Raman, pana la capatul zilelor, cel mai mare suporter al echipei nationale. Si sper din tot sufletul sa am ocazia sa vorbim doar despre prestatii remarcabile. Prntru ca nimic nu aduce atata bucurie romanilor ca echipa nationala. Ca fotbalul, in general!

HAI ROMANIA!", a fost mesajul postat de Ciprian Marica pe pagina personala de Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 19 septembrie. Bilanțul orei 13:00 - 1.333 de cazuri noi și 42 de decese
BRAT