Ciprian Marica Echipa Nationala Nationala

Marica ii critica DUR pe fanii nationalei: "Ne-am facut de ras!" Nationala se simte ABANDONATA la meciul de calificare cu Finlanda

Ciprian Marica are o reactie dura pe Facebook dupa decizia UEFA de a suspenda Romania la meciul cu Finlanda, decisiv pentru calificarea la EURO.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 14:30
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 14:31

Marica ii asteapta pe fani sa sustina echipa la antrenamente, daca pe stadion nu au voie sa intre.

"Am citit azi reactii la sanctiunea pe care ne-a dat-o UEFA: meci fara spectatori cu Finlanda. Se scoate in evidenta ca vom pierde multi bani din cauza acestei situatii, dar eu cred ca avem o problema mult mai grava. Este un meci decisiv de calificare si baietii vor fi lipsiti de un sprijin extrem de important: tribuna!

Am facut apel in repetate randuri la fanii nationalei, am cerut incurajarile voastre nu doar pentru a gasi un subiect de discutie. Eu, personal am avut nevoie fizic, daca pot sa spun asa, de sustinerea voastra, am avut alta energie, alta motivatie, alta agresivitate sportiva cand va vedeam acolo, cu tricouri cu tricolor, cand va auzeam scandarile. Din pacate, la un meci crucial de calificare, tricolorii vor fi lipsiti de acest sprijin. Din ce cauza? Pentru ca atunci cand trebuia sa dominam galeria maghiara, sa demonstram ca suntem moderni, suntem civilizati, suntem mai buni, am ales sa ne batem intre noi pe stadion, la Budapesta!

Ne-am facut de ras cu bataile astea fara sens si ne-am facut singuri probleme! Fotbalul fara fani nu e chiar un sport! E trist, e sumbru, e greu sa joci pe un stadion gol! Ca si cand ai munci intr-un spatiu izolat total de lume, sau ca si cand te-ai relaxa intr-o camera goala, doar cu peretii!

Sper sa gasiti ocazii sa-i incurajati pe baieti, la antrenamentul oficial, aici, in mediul virtual, poate undeva langa stadion in timpul meciului! Pentru ca Romania are nevoie de voi, are nevoie de victorie, are nevoie de calificare! HAI ROMANIA!", e mesajul lui Marica. 

 

Am citit azi reactii la sanctiunea pe care ne-a dat-o UEFA: meci fara spectatori cu Finlanda. Se scoate in evidenta ca...

Posted by Ciprian Marica on Friday, September 18, 2015
Modifică setările cookies