Nationala

Mandatul lui Rădoi la națională, taxat de Gigi Becali: „Îmi era milă de el! Din cauza lui am pierdut și eu ceva bani”

Gigi Becali a mărturisit că nu este interesat de cine este numit selecționer la echipa națională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 20:25
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 20:38

Ladislau Boloni se află în țară pentru a negocia cu Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu preluarea echipei naționale. Chiar dacă au trecut zile bune de când antrenorul a sosit în România, cele două părți nu au făcut anunțul oficial legat de noul selecționer.

Cu toate acestea, pe Gigi Becali nu-l interesează cine va conduce destinul primei reprezentative. Patronul FCSB-ului a mărturisit că modul în care s-a comportat FRF în ultimii ani l-a făcut să fie indiferent cu privire la soarta echipei naționale. 

„Normal, noi suntem Federația (n.r.- patronii din Liga 1). Ei sunt niște aleși. Dar, în România, ei dacă sunt aleși se cred stăpâni. Pun mâna pe săraci, le mai dau niște mingi, niște tricouri pentru copii, o mită tiranică. De ce să mă intereseze dacă nu pot să mă bag? Să fac nimic. 

Nu mă interesează cine e la națională. Nu vreau să am de-a face cu ei. Oricum nu o scoți la capăt cu ei”, a declarat Gigi Becali pentru digisport. 

Însă, patronul FCSB a mărturisit că, datorită atașamentului pe care îl are față de Mirel Rădoi, a urmărit cu interes meciurile echipei naționale când finul său era pe banca tehnică.

Becali: „Nu avea Mirel experiență de echipă națională”

„Sentimental, da, îmi părea rău de el. Îl iubesc și voiam să reușească. Nu avea Mirel experienţă de echipă naţională. Din toată inima voiam să reușească, îmi era milă de el când nu-i ieșea.

Din cauza lui am pierdut şi eu ceva bani. L-am luat pe Creţu ăla din cauza lui, că l-a luat el. Altfel îl luam eu? Am pierdut vreo 300 - 400.000 de euro. 

Nu ştiu ce să spun, Mirel ştie mult fotbal, dar din dragoste, el iubind foarte mult jucătorii, are şi un stil foarte drăgălaş. La fotbal trebuie să fii dictator ca antrenor. Ce îi spui jucătorului, aia trebuie să facă. La fotbal nu merge cu lugu-lugu. Plus de asta, el nici nu a avut marfă. Ce jucători avem noi ca să poată face ceva?”, a declarat Gigi Becali pentru aceeași sursă. 

Modifică setările cookies