Ionut Lupescu Razvan Burleanu selectioner romania Nationala Răzvan Burleanu

Lupescu trimite săgeți către FRF: ”Au decis foarte prost. A fost praf în ochi”

Adrian Mutu este favorit să preia postul de selecționer al României, după ce FRF a fost refuzată de Dan Petrescu, Gică Hagi și Răzvan Lucescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 13:40
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 13:43

Ionuț Lupescu, cel care a candidat pentru șefia FRF în 2018, nu a crezut că cei trei vor accepta postul de selecționer și spune că are alte idei în ceea ce privește postul de selecționer al României. 

Pe lista FRF ar mai fi și Ladislau Boloni, Costel Gâlcă, Victor Pițurcă sau Edi Iordănescu.

Ionuț Lupescu: „Au decis foarte prost în ultimii ani”

„Să îi întrebați pe cei care decid pentru echipa națională, din păcate au decis foarte prost în ultimii ani, sper ca de data asta să aibă o mână mai bună. Au apărut, dar au vrut să mai vândă ceva imagine. Pe toți cei pe care i-au contactat n-ar fi venit, din diverse motive, a fost praf în ochi, cred eu, pentru voi (n.r. - presă). 

Eu am altă părere despre postul de selecționer, trebuie să fie alte criterii, cei care conduc FRF au alte criterii. Important e să aibă succes, ceea ce în ultimii opt ani nu au avut. Ca să fii selecționer la echipa națională trebuie să ai o anumită experiență, să ai câțiva ani în care să demonstrezi că poți să fii un manager, practic ca selecționer nu antrenezi. Cei care au fost au fost departe de aceste criterii”, a spus Lupescu.

Miercuri, la FRF a avut loc ședința Comisiei Tehnice, unde fiecare membru cu drept de vot a oferit câte cinci variante de selecționer. GSP.ro a publicat lista celor 10 antrenori luați în calcul de Federație, existând și câteva surprize, precum Adrian Ursea, Emil Săndoi sau Liviu Ciobotariu.

10 antrenori pe lista FRF pentru postul de selecționer

Adrian Mutu 

Ladislau Boloni 

Costel Gâlcă 

Liviu Ciobotariu 

Laurenţiu Reghecampf

Daniel Isăilă 

Victor Piţurcă

Edi Iordănescu 

Emil Săndoi

Adrian Ursea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!