Lumini și umbre. Ce a spus Florin Tănase, la cald, după remiza cu Islanda

Naționala României a remizat cu Islanda pe teren propriu, scor 0-0, în penultima etapă a Grupei J din preliminariile CM 2022. Tricolorii rămân la mâna Islandei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 23:57
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 00:13

Florin Tănase, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, nu a reușit să aducă un plus de creativitate în atacul României, pe Ghencea, joi seara, în remiza 0-0 cu Islanda.

Căpitanul FCSB-ului a jucat în banda stângă și a încercat de mai multe ori să spargă zidul nordic. 

Ce a spus Florin Tănase la finele meciului cu Islanda

„A lipsit ceea ce aveam nevoie cel mai mult, golul, din păcate am avut neșansă la situațiile avute în prima repriză, destule. Per total, cred că meritam victoria în această seară. E normal că mi-am dorit victoria, dacă nici acum nu ți-o dorești, atunci când?

Reprezinți țara, e normal să faci tot ce poți pentru a câștiga. Mai avem șanse, dacă Islanda se va apăra la fel și cu Macedonia, iar ei vor avea neșansa noastră din această seară, atunci avem șanse. Nu ne-a speriat rezultatul cu Armenia al Macedoniei, noi trebuia să câștigăm. Acum spunem că ne-am speriat, dacă se termina egal, era bine. 

Am vorbit despre meciul acesta cu selecționerul, e dezamăgire mare, își dorea pentru noi să nu trăim,clipele pe care le-a trăit dânsul ca jucător la meciul cu Danemarca.  Trebuie să câștigăm în Liechtenstein și să sperăm la un rezultat favorabil la meciul din Macedonia. 

Calificarea s-a pierdut și la meciul din această seară, și la meciul din Armenia. Simt că naționala e în creștere, cred că se și vede, practicăm un fotbal destul de bun, cu ocazii destule”, a spus Tănase la finalul meciului.

Modifică setările cookies