"Lui Chiriches ii pare rau pentru iesirea de dupa meciul cu Finlanda!" Dezvaluiri de la petrecerea nationalei: cine este "Vocea Romaniei"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Octombrie 2015, 11:32
Data actualizarii: Marti 13 Octombrie 2015, 11:48

A fost petrecere mare la nationala dupa meciul care ne-a adus calificarea

Calificarea la Euro 2016 este gura de oxigen esentiala pentru a tine in viata fotbalul romanesc, e de parere Viorel Moldovan, unul dintre cei trei secunzi ai lui Iordanescu la echipa nationala.

Victoria din Feroe i-a eliberat pe jucatori, care au tinut-o intr-o petrecere pana la sosirea in Bucuresti. Moldovan s-a declarat impresionat de vocea lui Budescu si a dezvaluit faptul ca Vlad Chiriches a regretat iesirea necontrolata de dupa partida cu Finlanda, cand i-a trimis pe jurnalisti, ironic, "sa vorbeasca cu 12".

"A fost o petrecere frumoasa, avem tot dreptul sa ne bucuram pentru calificarea asta. Ne doream sa transam mai repede calificarea, dar e bine ca am fost tot timpul la mana noastra."

"S-a cantat mult dupa meci, aici pot sa-l remarc pe Budi, dar si pe maseurul Hexan."

"Legat de situatia lui Budescu, cred ca a fost o strategie foarte buna aceea pe care am adoptat-o noi. S-a ambitionat mult in ultimul timp. S-a schimbat si se va mai schimba. E tanar inca si ar fi pacat sa nu profite de calitatile pe care le are, mai ales ca viata de fotbalist nu este prea lunga."

"Din cate stiu eu, vom merge impreuna la turneul final, in aceasta formula de staff tehnic. Formam o echipa foarte buna, sudata, alaturi si de cei din staff-ul administrativ."

"Am avut o discutie cu Chiriches dupa meciul cu Finlanda, ne-a spus ca ii pare rau pentru acea iesire. Ii inteleg frustrarea, si eu am fost fotbalist, dar a fost o iesire la cald, nu trebuia sa aiba acea reactie.", a spus Viorel Moldovan la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!