"Lui Chiriches ii pare rau pentru iesirea de dupa meciul cu Finlanda!" Dezvaluiri de la petrecerea nationalei: cine este "Vocea Romaniei"

A fost petrecere mare la nationala dupa meciul care ne-a adus calificarea

Calificarea la Euro 2016 este gura de oxigen esentiala pentru a tine in viata fotbalul romanesc, e de parere Viorel Moldovan, unul dintre cei trei secunzi ai lui Iordanescu la echipa nationala.

Victoria din Feroe i-a eliberat pe jucatori, care au tinut-o intr-o petrecere pana la sosirea in Bucuresti. Moldovan s-a declarat impresionat de vocea lui Budescu si a dezvaluit faptul ca Vlad Chiriches a regretat iesirea necontrolata de dupa partida cu Finlanda, cand i-a trimis pe jurnalisti, ironic, "sa vorbeasca cu 12".

"A fost o petrecere frumoasa, avem tot dreptul sa ne bucuram pentru calificarea asta. Ne doream sa transam mai repede calificarea, dar e bine ca am fost tot timpul la mana noastra."

"S-a cantat mult dupa meci, aici pot sa-l remarc pe Budi, dar si pe maseurul Hexan."

"Legat de situatia lui Budescu, cred ca a fost o strategie foarte buna aceea pe care am adoptat-o noi. S-a ambitionat mult in ultimul timp. S-a schimbat si se va mai schimba. E tanar inca si ar fi pacat sa nu profite de calitatile pe care le are, mai ales ca viata de fotbalist nu este prea lunga."

"Din cate stiu eu, vom merge impreuna la turneul final, in aceasta formula de staff tehnic. Formam o echipa foarte buna, sudata, alaturi si de cei din staff-ul administrativ."

"Am avut o discutie cu Chiriches dupa meciul cu Finlanda, ne-a spus ca ii pare rau pentru acea iesire. Ii inteleg frustrarea, si eu am fost fotbalist, dar a fost o iesire la cald, nu trebuia sa aiba acea reactie.", a spus Viorel Moldovan la Ora Exacta in Sport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
BRAT