Nationala

"La cum a jucat Sanmartean in seara asta, cred ca in Arabia Saudita dribleaza numai camile!" Cornel Dinu e dezlantuit: Cum i-a facut si pe Grigore, Prepelita si Rat

In timp ce Burleanu anunta dupa meciul cu Ungaria ca "Romania a jucat un fotbal ofensiv, cum le place fanilor", Cornel Dinu dadea de pamant cu cativa dintre jucatorii lui Iordanescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Septembrie 2015, 13:27
Data actualizarii: Sambata 05 Septembrie 2015, 13:30

Dinu i-a criticat pe Rat, Prepelita, Sanmartean si Dragos Grigore.

Despre Dragos Grigore, Dinu a spus ca "ma uitam la Grigore, copilul asta pe care il cunosc de mic. Venit la Dinamo. A jucat destul de bine, dar m-a inspaimantat frizura asta. Cum dracu' ajung la asemenea desene de par? Pur si simplu seamana cu padurile noastre defrisate. Imi aduc aminte cand mergeam spre Piatra Arsa. Exact asa vezi. Jumatate din munte este ras, taiat, dupa care iar vine putin par, putin brazi. La el pe parta stanga era defrisat pe partea dreapta, erau brazi"

In schimb, despre Andrei Prepelita, Dinu a declarat: "A aparut la nationala de doi ani de zile si nu este un juc deoosebit. El e un baiat minunat asa, jucator bunicel, a progresat in ultimul timp, dar e greu sa faci vultur dintr-un juc cu nume de vanat"

Iar despre Rat si Sanmartean... "Rat, saracul, e un aparator fara deposedare, fara marcaj, ca sa nu mai vorbesc de joc de cap. In ceea ce priveste vorbitul, se reprezinta prin fugitul devreme de la scoala (...) La cum a jucat Sanmartean in seara asta, cred ca in Arabia Saudita dribleaza numai camile!"

CITESTE SI

Modifică setările cookies