"L-am sunat pe Radoi, mi-a zis sa il iau pe Rapa dar l-am preferat pe Papp" Dezvaluirea facuta de selectionerul Anghel  Iordanescu

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Octombrie 2015, 14:45
Data actualizarii: Luni 05 Octombrie 2015, 14:49

Romania - Finlanda, joi la 21:45

Iordanescu i-ar fi vrut pe Dani Alves si Rafinha pe postul de fundas dreapta, asa cum a declarat in gluma selectionerul la conferinta de presa desfasurata azi.

Lista lui Iordanescu il include pe Papp, care nu mai joaca la Steaua de la meciul cu Partizan, cand greselile sale au costat-o pe Steaua calificarea in Champions League, dar si pe Sapunaru, care si-a gasit echipa acum o luna. Acesta din urma nu a fost convocat pentru ca nu are meciuri in picioare la Pandurii.

"Faptul ca sunt mai putini stelisti la nationala e legat de performantele Stelei. Steaua nu mai joaca in cupele europene, nu mai e pe primul loc. Una era acum un an si alta e acum. A fost greu sa gasim un fundas dreapta. Il avem si pe Matel, dar ne-ar mai trebui unul. Am cautat in toata divizia, poate ca daca aveam optiunile Dani Alves sau Rafinha nu mai trebuia sa-l chem pe Papp. Ori daca Sapunaru avea 6-7 partide de campionat era altceva. Am purtat o discutie cu Papp si trebuie sa recunosc ca l-am ales pe el in ciuda recomandarii Stelei de a-l lua pe Rapa.", a spus Anghel Iordanescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!