Juniorii continua cursa spre Euro 2010!

armenia Cristian Sava Denis Alibec Romania under 19 Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Octombrie 2009, 11:22
Data actualizarii: Vineri 16 Octombrie 2009, 11:24

Reprezentativa de juniori under 19 a Romaniei, antrenata de Cristian Sava, a obtinut, joi, calificarea in Turul de Elita al Campionatului European, editia 2009/2010, informeaza site-ul FRF.

Turul de Elita reprezinta al doilea si ultimul tur preliminar al Campionatului European.
Romania a inregistrat urmatoarele rezultate, in cadrul mini-turneului contand pentru grupa a 6-a a primului tur preliminar, gazduit de Austria: 0-3 cu Scotia, 4-0 cu Austria si, joi, 1-0 contra Armeniei (gol Stoian, in minutul 13, din penalti).

Echipa Romaniei a acumulat 6 puncte si a incheiat grupa pe locul 2, la egalitate de puncte cu Scotia (castigatoarea grupei) si Austria (ocupanta a locului 3).

In conditiile in care cele trei echipe au acumulat acelasi numar de puncte, s-a alcatuit, pentru departajare, un clasament "in trei", care a tinut cont de rezultatele directe.

Astfel, fiecare invingand-o pe cealalta (Austria a invins Scotia, scor 1-0), cele trei au avut, in acest clasament, cate trei puncte, drept care departajarea a fost realizata de golaverajul inregistrat in meciurile directe: Scotia a avut 3-1, Romania 4-3 si Austria 1-4.

Cele sapte mini-turnee contand pentru Turul de Elita vor avea loc in primavara anului viitor, castigatoarele acestora urmand sa se califice la turneul final, ce va fi gazduit de Franta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!