Jucatorii pe care Iordanescu ii asteapta DE URGENTA la nationala: "Nu ma leg de Sanmartean, dar am avut multe probleme!"

Jucatorii pe care Iordanescu ii asteapta DE URGENTA la nationala: "Nu ma leg de Sanmartean, dar am avut multe probleme!"

ROMANIA 0-0 GRECIA | Iordanescu este ingrijorat cu doua meciuri inainte de finalul preliminariilor pentru Euro 2016.

Selectionerul Romaniei spune ca nationala poate sa iasa din criza, dar numai daca jucatorii nu vor mai avea probleme la club. Iordanescu spera ca pentru ultimele doua meciuri din preliminarii sa ii aiba pe Stancu si Rusescu la dispozitie:

"Cu totii ne-am dorit sa castigam. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa multumim publicului pentru atmosfera si sustinerea aratate. Am incercat sa jucam in atac, am incercat sa construim. Din nefericire nu am avut claritate la finalizare. Am avut si momente bune in joc, cateva situatii. Acest rezultat pe noi nu ne multumeste."

"Din pacate spun ca nu reusim sa inscriem pentru ca nu avem claritate. Probabil ca odata cu revenirea lui Rusescu, Bogdan Stancu sa gasim si varf de atac care poate specula si poate marca. In momentul de fata sunt jucatorii care au traversat o perioada grea."

"Am mai spus-o, nu ma leg de Sanmartean, am avut multe probleme in ultima perioada. Multi jucatori au avut probleme, nu au avut pregatire, s-au transferat in ultimul moment."

"Cred ca avem posibilitatea sa castigam cu Finlanda, trebuie sa facem asta. Sper ca vom face asta si ne vom mentine in Grupa.", a declarat Iordanescu la TVR.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: ”Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?”
BRAT
Modifică setările cookies