Cornel Dinu Denis Alibec Finlanda George Puscas Romania Nationala

VIDEO Jucătorii luați la țintă de Cornel Dinu după Finlanda - România: "Pur și simplu n-a contat / Insistență dusă la sfidare"

România a remizat contra Finlandei, la Helsinki, scor 1-1, în runda a cincea din grupa de Liga Națiunilor din care fac parte tricolorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 21:03
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 22:47

În urma acestui rezultat, România a rămas pe locul 4, ultimul din grupă, cu doar patru puncte. În ultima rundă, contra Bosniei, tricolorii trebuie să obțină un rezultat mai bun decând Finlanda în meciul cu Muntenegru pentru a evita retrogradarea.

Jucătorii luați la țintă de Cornel Dinu după Finlanda - România

Cornel Dinu (74 de ani), legenda lui Dinamo, s-a arătat dezamăgit de atacanții naționalei României, Denis Alibec și George Pușcaș. Primul a fost titular, iar al doilea a intrat pe teren în repriza secundă, irosind o șansă importantă de gol.

"Interesant este că Alibec, care a făcut furori până acum în campionatul nostru, în meciul acesta pur și simplu n-a contat, iar insistența dusă la extrem, chiar la sfidare, cu Pușcaș în centrul liniei de atac, este total neinspirată.

Mult mai important ar fi fost dacă se juca cu Cordea de la început, chiar cu Drăguș, chiar și cu Stanciu. Sunt păreri din afară. El stă toată ziua cu jucătorii", a spus Cornel Dinu, la Orange Sport.

Pentru România urmează ultimul meci din grupa de Liga Națiunilor, contra Bosniei, luni, de la ora 21:45.

Clasament grupa 3 din Liga B a Nations League

  • 1. Bosnia - 11p
  • 2. Muntenegru - 7p
  • 3. Finlanda - 5p
  • 4. România - 4p

Programul grupei

  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: România - Bosnia
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: Muntenegru - Finlanda
Modifică setările cookies