Jandarmeria a luat MASURI dupa haosul de la meciul cu Ungaria! Amenzi URIASE pentru ce s-a intamplat pe Arena Nationala:

Jandarmeria a luat MASURI dupa haosul de la meciul cu Ungaria! Amenzi URIASE pentru ce s-a intamplat pe Arena Nationala:

Incidente intre fani si fortele de ordine la stadion, scandari rasiste si materiale pirotehnice aruncate in teren. Un 'spectacol' urat, care a umbrit partida marilor orgolii dintre romani si maghiari.

Jandarmeria a luat masuri dupa ce s-a intamplat in tribune la meciul cu Ungaria. Intr-un comunicat oferit publicitatii astazi, fortele de ordine au prezentat si sanctiunile.

AMENZI IMENSE

BGS a primit amenda maxima, de 1000 de lei "pentru nerespectarea masurilor prevazute in Planul de actiune aprobat de unitatea de jandarmi pentru prevenirea introducerii de materiale pirotehnice in arena sportiva".

Apoi, sefii de dispozitive de la Peluza Nord si de la Peluza Sud, angajati tot de firma de paza, au luat cate 500 de lei amenda pentru ca fanii au trecut de controlul corporal cu materiale pirotehnice.

"Pana in acest moment, unui angajat al societatii de securitate i-au fost ntocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, fapta prevazuta de art. 193 Cod Penal", se anunta in comunicatul Jandarmeriei.

50 de persoane au fost identificate de fortele de ordine, dintre acestea 30 fiind sanctionate contraventional pentru tulburarea ordinii publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 18.000 de lei.

Dintre persoanele sanctionate contraventional, 20 au primit si masura complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive pe o perioada de la 6 luni la 1 an.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies