Nationala

Isi ia nationala golgheter din China? SUPER ATACANTUL recomandat de Petrescu pentru calificarea la EURO: "E cel mai bun"

Dan Petrescu ii recomanda lui Iordanescu sa convoace jucatorii romani din China. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2015, 08:53
Data actualizarii: Marti 22 Septembrie 2015, 08:58

Tanase a marcat primele goluri in China, iar Iordanescu l-a trecut in lotul largit pentru meciurile cu Feroe si Finlanda, decisive pentru calificarea la EURO. Petrescu il incurajeaza pe selectioner sa-l cheme pe fostul stelist la lot. 

"Echipa lui Cristi Tanase e foarte buna, nu stiu de ce sunt la retrogradare. Oricum, in China, oricine poate sa cada. Dar Tanase a intrat mereu foarte bine. I-a fost greu sa prinda un loc. Sunt cinci straini si joaca doar patru si pe postul lui joaca un brazilian, Wagner, care e foarte bun. Acum a fost suspendat si de aia a jucat si a dat doua goluri. Arata foarte bine si merita sa joace mai mult. Eu m-am bucurat ca nu a jucat in meciul cu noi", a declarat Dan Petrescu la Digi. 

Petrescu il recomanda din China si pe Danalache, despre care spune ca e cel mai bun atacant al Romaniei in acest moment. Petrescu l-a antrenat pe Danalache la Urziceni, alaturi de care a cucerit titlul de campion. Danalache a golgheter in liga a doua din China, la Xinjiang Tianshan Leopard. 

"In afara de Tanase, care trebuie convocat, l-as recomanda si pe Danalache. Cred ca e cel mai bun varf din Romania la acest moment. Joaca in liga a doua din China si are vreo 30 de goluri. Arata foarte bine. Am jucat impotriva echipei lui in Cupa, la ei acasa, si am ramas impresionat ce bine arata si ce bine poate sa joace.

Ce alt atacant din Romania marcheaza atat de mult? Daca era convocat la ultimele doua meciuri, sunt sigur ca Romania lua mai multe puncte. Nu e prea tarziu sa se arunce un ochi. Daca am avea varfuri, nici nu avea rost sa vorbim. Dar nu avem", a precizat Dan Petrescu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies