Stefan Iovan Gabriel Torje Nationala

Iovan: "Am fost NET inferiori Paraguayului" VIDEO: Golurile lui Valdez si Santa Cruz care ne trimit in urna a 4-a!

Paraguay 2-0 Romania | Nationala nu a mai reusit acelasi joc bun din meciul cu Brazilia. Prima echipa formata exclusiv din jucatori din Liga I nu a putut trece peste socul golului din minutul 2, unde Latovlevici a gresit incredibil.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Iunie 2011, 11:32
Data actualizarii: Duminica 12 Iunie 2011, 11:40

"Am intalnit un adversar extraordinar de motivat, un adversar care se pregateste pentru Copa America, o echipa agresiva, proaspata. Ne-au fost net superiori din toate punctele de vedere, ritm de joc crescut. Noi am incercat sa echilibram, dar am inceput meciul cu o greseala a lui Latovlevici. Echipa, fiind tanara, nu a putut sa-si revina din acest soc, si-a pierdut din incredere, n-am mai fost asa de bine organizati. Am fost net inferiori Paraguayului. Am avut mai multa agresivitate in repriza a doua, am echilibrat jocul. Totusi, s-a vazut diferenta de ritm dintre noi si ei", a declarat Stefan Iovan.


 

"A fost un meci care nu ne onoreaza si care ne duce in urna a patra valorica. Speram la mai mult, dar acel gol luat in minutul 2 ne-a inmuiat.

Nu se poate spune ca ne-a lipsit motivatia. La orice meci la nationala trebuie sa fii motivat suta la suta, joci penru tara ta. Daca erau si cei patru jucatori care au facut un meci mare cu Bosnia, probabil castigam acum sau poate puteam sa pierdem la fel", a declarat Torje.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!