Iordanescu nu stie daca ii va putea folosi pe Alibec si Andone! Romania pleaca la Euro cu UN SINGUR atacant valid in lot

Iordanescu nu stie daca ii va putea folosi pe Alibec si Andone! Romania pleaca la Euro cu UN SINGUR atacant valid in lot

ROMANIA - FRANTA e vineri in direct la ProTV

Alibec si Andone au probleme medicale inainte de Euro. Atacantul Astrei a evoluat pe finalul sezonului cu o fasa la mana, avand doua degete fracturate, iar Andone i s-a alaturat dupa meciul cu Georgia. Acesta si-a rupt un deget si a ajuns la spital, acolo unde i-a fost pusa mana in ghips.

Chiar daca cei doi spun ca pot juca la Euro, Iordanescu nu este sigur de acest lucru. Singurul atacant valabil in lot este Keseru!

"Plecam cu amintirea frumoasa de la ultimul meci al echipei noastre nationala, cu acea caldura cu care publicul si suporterii echipei nationale si-au luat la revedere de la noi. Pentru noi, seara cu Georgia inseamna enorm de mult. Suntem increzatori in posibilitatile noastre. Nu avem vedete dar avem un grup unit, care isi doreste performanta.

Avem si cateva probleme de sanatate, ma refer la doua cazuri speciale, Alibec si Florin Andone, precum si problemele mai putin majore pe care le au Chiriches si Hoban. Mi-e greu sa va dau un raspuns ferm, din ce ne-a spus Colina eu spun ca nu vor fi probleme si vor putea juca cu mana protejata. La sosirea noastra in Franta, medicul turneului se va pronunta. E clar ca romanii vor iesi in strada de data asta datorita baietilor, de fericire bineinteles.", a spus Anghel Iordanescu pe aeroport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies