Iordanescu, "frate" cu Reghecampf dupa ce antrenorul Stelei a cedat in conflictul cu nationala: il propune selectioner pe banca Romaniei

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Ianuarie 2016, 18:02

	Iordanescu, "frate" cu Reghecampf dupa ce antrenorul Stelei a cedat in conflictul cu nationala: il propune selectioner pe banca Romaniei

Chiar daca n-ar fi vrut sa-si lase jucatorii in cantonamentul lui Iordanescu, Laurentiu Reghecampf a cedat si le-a permis celor sase stelisti convocati sa mearga in Antalya

Disputa dintre Steaua si echipa nationala pe tema jucatorilor convocati pentru cantonamentul din Antalya a fost inchis la inceputul acestei saptamani, dupa ce Laurentiu Reghecampf a cedat.

Adi Popa, Stanciu, Nita, Papp, Tosca si Pintilii vor merge duminica la Mogosoaia, la reunirea lotului, urmand ca luni sa plece in cantonamentul din Antalya.

Anghel Iordanescu i-a multumit lui Reghecampf pentru intelegerea de care a dat dovada si a spus ca il vede pe antrenorul Stelei pe banca echipei nationale in viitorul apropiat.

"Multumesc antrenorului Reghecampf ca a inteles necesitatea acestui turneu. Un antrenor bun cum este Reghecampf intelege ca nu poti sa nu lasi jucatorii sa vina la echipa nationala daca ei isi doresc. De altfel, un antrenor de valoarea lui sunt sigur ca va ajunge candva la echipa nationala", a spus Iordanescu. (DolceSport)

In Antalya, nationala Romaniei va disputa trei meciuri de pregatire, cu Zimbru Chisinau, Torpedo Kutaisi si nationala Turkmenistanului.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies