Nationala

Iordanescu anunta REVOLUTIA la nationala! Jucatorii pe care vrea sa-i cheme inainte de Euro

Romania s-a calificat la Euro, dar cautarile pentru turneul final abia incep. Anuntul a fost facut chiar de Anghel Iordanescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Octombrie 2015, 11:59
Data actualizarii: Marti 13 Octombrie 2015, 12:01

Viitorul lui Hagi e prima echipa catre care se orienteaza selectionerul. 'Gradinita lui Hagi' ii place atat lui Tata Puiu, cat si membrilor staff-ului sau. Pustii lui Hagi pot ajunge in cateva luni de la Academie la Euro!

"Pana la campionatul European trebuie sa apara cativa tineri, trebuie sa ne uitam cu atentie la echipa de tineret si la cluburile din divizia noastra nationala. Ii vizam pe jucatorii care au lasat o impresie buna in ultimul timp, ne uitam la gradinita lui Hagi si, bineinteles, la celelalte echipe care au tineri. Nu caut un numar 10, caut jucatori interesanti pe toate posturile", a spus Iordanescu.

Selectionerul cere liniste pentru a putea pregati campania Euro 2016.

"Trebuie sa invatam din nou sa ne bucuram, nu mai stim sa ne bucuram, sa pretuim victoriile, calificarile. Nu prea am avut parte de asa ceva in ultimul timp. Trebuie sa le multumim baietilor si sa-i felicitam pentru ceea ce au obtinut. Trebuie sa ne bucuram cu totii. Sa lasam tragerea la sorti pentru decembrie si sa ne pregatim programul pentru Euro. Discutam cu Italia, sper sa jucam un amical cu ei la Bologna. Daca nu stim sa ne bucuram, macar sa avem liniste, cel putin eu de asta am nevoie!", a comentat Tata Puiu.
 

Modifică setările cookies