"Imi voi dedica fiecare zi pentru a aduce succesul aici". Prima conferinta de presa a lui Daum: neamtul promite un fotbal ofensiv

Germania - Franta, a doua semifinala de la EURO, e azi, ora 22:00, la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Christoph Daum a fost prezentat de Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa.

"Am o experienta indelungata in fotbal si ma bucur ca am ajuns aici. Sunt extrem de motivat in colaborarea mea cu FRF. Este o onoare si o mare responsabilitate sa dau totul pentru fotbalul romanesc.

Vreau sa avem succes in colaborarea noastra, pentru a avea succes la fiecare antrenament, fiecare discutie, iar la sfarsit sa obtinem calificarea la CM 2018. Pentru a ne indeplini obiectivul, trebuie sa fim o comunitate in teren, dar si in afara lui. 

Impreuna pornim de la capat. Conceptia mea despre fotbal este urmatoarea: vom ataca intotdeauna, indiferent daca mingea e la noi sau la adversar. Vrem sa controlam jocul, iar pentru asta trebuie sa avem initiativa. Daca pierdem mingea, trebuie sa o recastigam prin contributia tuturor. Nimeni nu este dezlegat de contributia la recuperarea balonului.

Avem nevoie de jucatori puternici fizic, tactic, dar in special mental, care sa dea totul pentru fotbalul romanesc.

Caracterul fiecarui fotbalist si al echipei decid asupra succesului. Am incredere in calitatile fotbalistilor si in calitatile colaboratorilor mei din fotbalul romanesc.

Trebuie sa obtinem rezultatele optime in toate domeniile fotbalului romanesc. 

Voi cere multe de la toti, dar in primul rand voi fi exigent cu mine insumi. 

Vom tine cont de orice detaliu si in acelasi timp vom incerca sa fim mai puternici decat ceilalti. Tot ce conteaza este rezultatul jocului si al succesului fotbalului romanesc.

Imi voi dedica zi de zi pentru a aduce succesul aici.

Daca ne vom implica total, putem realiza impreuna multe. Fiecare roman asteapta de la noi sa dam totul pentru succes, pentru prestigiul fotbalului din Romania si pentru dezvoltarea sportului de aici.

Haideti sa tinem unii la altii, mai ales in situatii dificile.

In sensul celor spuse, imi doresc o colaborare de succes", a spus Christoph Daum.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies