Imagini spectaculoase din Centrul Vechi al Bucurestiului in timpul meciului Franta - Romania. Cine s-a infiltrat printre fani

Soldatii cu mitraliere n-au stricat bucuria fotbalului la meciul de deschidere. Un elicopter a survolat stadionul chiar si in timpul meciului. Romanii si francezii au oferit imagini frumoase la Paris.

Miile de romani cu bilete la meciul de deschidere au venit cu multe ore inaintea partidei. S-au supus masurile drastice de securitate. Nici macar o musca n-a intrat pe stadion fara sa treaca prin filtrul soldatilor cu mitraliere si al politistilor calare. Un elicopter a survolat zona in seara primului meci de la Euro.

Romanii si francezii s-au bucurat de spectacol si de fotbal. La final, doar francezii au plecat fericiti acasa.

"Le multumim celor care au fost in tribuna, ne-au sustinut din primul pana in ultimul minut, speram sa faca la fel si in meciul cu Elvetia si Albania", spune Sapunaru.

La Bucuresti, lumea a umplut terasele din centrul vechi. 8 ani au asteptat romanii sa vada nationala din nou la un turneu final. Asa cum romanii au invadat Parisul la Euro, asa s-au infiltrat si francezii in centrul vechi al micului Paris.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies