Giani Kiriță cere schimbări radicale la echipa națională: ”Bă, oameni buni, hai să facem un compromis, să ne înțelegem”

Giani Kirita Gica Hagi Mirel Radoi Romania Nationala Giani Kiriță
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 13:47
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 13:53

Giani Kiriță îl cere pe Gică Hagi selecționer la echipa națională, după plecarea lui Mirel Rădoi.

România a ratat și calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, din 2022, și se vor împlini 24 de ani de la ultima Cupă Mondială la care ”tricolorii” au participat. Kiriță cere implicarea celor din ”Generația de Aur”.

„Așa putem să construim. Din păcate, nimeni nu face nimic și asta duce la dezastrul fotbalului românesc. Nu aveai cum să scapi locul doi, nu exista așa ceva. Mai ales că Islanda are jucători tineri, de 20 de ani.

Giani Kiriță cere schimbări la echipa națională: ”Hai să aducem oamenii ăștia”

Asta ține tot de acolo de sus, de la Federație. Bă, oameni buni, de 25 de ani nu mergem la niciun European, la niciun Mondial. Hai să aducem oamenii ăștia, care au reprezentat România din «Generația de Aur», să facem un compromis, să ne înțelegem, să reorganizăm fotbalul românesc și atunci o să vedeți o cu totul altă echipă națională.

Eu mi l-aș dori pe Gică Hagi ca selecționer. Cred că toți românii își doresc asta. Doar că, pentru a face ce a făcut la Academie și face în continuare, îi trebuie un proiect de zece ani, să avem continuitate”, a spus Giani Kiriță, pentru Fanatik.ro.

Este pentru a șasea oară la rând când naționala României ratează un Campionat Mondial. „Tricolorii” au ratat și edițiile din Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018 urmând absenţa de la Qatar 2022.

Urmărește conferința de presă a lui Mirel Rădoi, după Liechtenstein - România 0-2 | VIDEO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!