Gafa Jandarmeriei i-a scos din minti pe maghiari: steagul Ungariei a fost printat GRESIT pe pliantele informative!

Gafa Jandarmeriei i-a scos din minti pe maghiari: steagul Ungariei a fost printat GRESIT pe pliantele informative!

Jandarmii le-au impartit pliante informative suporterilor maghiari in momentul in care acestia au fost urcati in autobuze.

Fanii maghiari veniti cu trenul la Bucuresti in gara Baneasa, le-au facut semne obscene jandarmilor si au strigat "Slugilor!", dupa ce au primit pliante informative in care steagul Ungariei este prezentat gresit, cu culoarea rosie in partea de jos. (Mediafax)

Pliantele au fost impartite la filtrul facut de Jandarmerie inainte de urcarea suporterilor in autobuzele RATB care ii transporta spre fanzone-ul de langa National Arena.

In pliante au fost tiparite regulile pe care suporterii trebuie sa le respecte in Bucuresti, implicit in incinta stadionului, amenzile care vor fi date in cazul in care incalca legile romanesti si informatii despre Fan Zone-ul de la Arena Nationala si despre traseul Budapesta-Bucuresti.

Pe prima pagina a pliantului, steagul Ungariei este prezentat gresit, cu culoarea rosie in partea de jos si cu cea verde in partea de sus, ceea ce a provocat nemultumirea fanilor maghiari. Acestia au strigat, in maghiara, "Slugilor!" si au aratat semne obscene catre jandarmi, iar unii dintre ei au aruncat pliantele.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiul violent de la fabrica de produse din țiței din Prahova ar fi izbucnit de la un aparat de sudură
BRAT

Modifică setările cookies