FRF a anunțat numele fotbaliștilor care vor lupta pentru titlul de tricolorul lunii

nationala romaniei EURO 2024 FRF Nationala Romania, Euro 2024 / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 16:38
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 16:39

Tricolorii au revenit în țară după eliminarea de la Campionatul European din Germania, iar FRF a făcut nominalizările pentru tricolorul lunii.

Florin Niță, Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Dennis Man, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș sunt jucătorii nominalizați de FRF.

"Votează tricolorul lunii iunie și înscrie-te în concursul ”Suporterii anului”! Intră în aplicația Tricolorii, fă-ți cont sau loghează-te cu contul deja existent și poți câștiga superpremii pe parcursul întregului an!

  • Romania, Euro 2024 / Foto - Getty Images

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și votează golul anului, la final de 2024! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final. În plus, pe parcursul anului, vor fi introduse și alte modalități de a puncta în ierarhia ”Suporterii anului 2024”.

Timp de 5 zile, în perioada 1-5 iulie 2024, poți vota tricolorul lunii iunie, luna în care România a câștigat în premieră o grupă la un Campionat European. Premiul, acordat prin tragere la sorți, este echipament cu însemnele naționalei în valoare de 1.000 RON (trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac).

Sunt 7 jucători nominalizați pe baza prestațiilor în cele 3 meciuri ale României în faza grupelor la EURO 2024: Florin Niță, Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Dennis Man, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2024”: 300 de puncte pentru vot, alte 600 de puncte dacă jucătorul ales este câștigătorul! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor de seniori, U21 și U20;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă aplicația Tricolorii din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii martie și intră în concurs!", a anunțat FRF prin intermediul site-ului oficial.

România a părăsit Campionatul European din Germania

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel (0-3), în faţa Olandei, echipă ce a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii dezamăgitoare în grupă.

Înfrângerea confirmă complexul pe care România îl are în faţa Olandei, cu o victorie în 15 meciuri directe (11 victorii pentru olandezi, trei egaluri) şi un golaveraj de 32-3 pentru "portocala mecanică". Aceasta a fost a cincea victorie la rând a olandezilor.

România a făcut un turneu final bun, îndeplinindu-şi obiectivul, acela de a trece de faza grupelor şi a făcut acest lucru din postura de câştigătoare a grupei, învingând Ucraina (3-0), pierzând cu Belgia (0-2) şi remizând cu Slovacia (1-1).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!