FOTO: Romania se intoarce la galben! Nationala si-a prezentat noul echipament pentru preliminariile CM 2014! Cat costa in magazine:

Romania echipament Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2012, 12:30
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2012, 13:38

Nationala a prezentat in aceasta dimineata noul echipament cu care va juca in preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia.

Mircea Sandu, Victor Piturca si jucatorii convocati pentru amicalul cu Uruguay au fost prezenti astazi intr-un mall din Bucuresti la prezentarea noului echipament cu care nationala va juca in preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia.

Noutatea consta in faptul ca echipamentul galben va fi cel de baza. Romania isi pastreaza si echipamentul rosu, ca a doua optiune pentru meciurile din deplasare.

"Noul echipament readuce in fata culoarea care ne place atat de mult. Va fi echipamentul de baza atat in jocurile oficiale, cat si in amicale."

"Cu Uruguay vom juca in rosu, conform unei intelegeri mai vechi cu firma de echipament. Dar culoarea de baza va fi din nou galben. Am incercat cu rosu, care mie mi se parea mai razboinica, dar lumea s-a obisnuit de 20 de ani cu acest galben. Iar de rezerva va fi rosu. Personal mi-as fi dorit ca echipamentul de rezerva sa fie alb, dar nu s-a putut. Speram ca data viitoare, cand se schimba designul, sa fie alb", a declarat Mircea Sandu.

Noul echipament va fi fi disponibil in scurt timp si pentru suporterii echipei nationale in magazinele Adidas, la pretul de 123 de lei sortul si 176 de lei tricoul.

Sursa foto: ProSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!