MUTRA ii distruge viitorul lui Marica! Piturca: "Credeam ca e mai bun ca Huntelaar" Motivul INCREDIBIL pentru care nu joaca la Schalke

Ciprian Marica Romania Schalke 04 Victor Piturca Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2012, 13:51
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2012, 13:51

Piturca stie de ce Marica isi iroseste talentul pe banca la Schalke!

Fata ii tradeaza nemultumirea in momentele, iar antrenorul sau de al club nu ii tolereaza iesirile.

Piturca n-a fost impresionat de Marica in acest sezon. Ii pare rau ca l-a sfatuit sa ramana in Germania, si nu sa aleaga una dintre ofertele pe care le avea din Spania, Italia sau Anglia.

Selectionerul crede ca ...fata ii creeaza cele mai mari probleme in Germania lui Marica, pe care il vedea peste Huntelaar in startul sezonului!

"Nu mi-a placut de Marica. I-am urmarit echipa, a intrat de cateva ori, a dat si gol, dar nu mi-a placut. Acum imi reprosez si eu ca i-am zis sa se duca la Schalke. Asa mi s-a parut si mie atunci, ca trebuie sa ramana in Germania si eram sigur ca va fi titular in locul lui Huntelaar. Asa credeam, ca are o calitate mai mare ca Huntelaar.

Dar ati vazut ca olandezul a dat foarte multe goluri si e greu de scos din echipa. Acum depinde de el, are o grimasa de nemultumire ca nu joaca si asta o sa ii afecteze cariera. In strainatate nu merg mutre din astea". a spus Piturca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!