”Fotbalul românesc a fost jefuit!" Comparație dură între naționala României și cea a Serbiei

Echipa Nationala Nationala Echipa națională
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 07:52
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 08:33

Serbia a reușit surpriza și s-a calificat la Campionatul Mondial.

Naționala țării vecine a ieșit învingătoare dintr-o grupă din care mai făcea parte și Portugalia lui Cristiano Ronaldo. Lusitanii au fost trimiși la baraj, în urma meciului direct, câștigat de sârbi la Lisabona.

Florin Iacob, agent de jucători și un apropiat al Federației Sârbe de Fotbal, a făcut o comparație între fotbalul nostru și cel al vecinilor sudici, evidențiând motivele reușitelor avute de Dusan Tadic și colegii săi.

”Dragan Stojkovic (n.r. - selecționerul Serbiei) a fost președintele Federației. Mi-am adus aminte de ce am trăit în 94, același entuziasm, aceeași fericire. A reușit să facă o echipă națională, a schimbat abordarea, i-a mobilizat. Am o relație bună cu Piksi de mult timp. Mi-a spus că sunt toți fotbaliști mari, dar nu au demonstrat la echipa națională. Dacă vor fi dispuși să muncească alături de el, vor avea rezultate. I-a mobilizat, a reușit să îi adune, să îi conecteze și a ieșit ce a ieșit.

Președintele țării s-a urcat în avion și le-a promis, în afară de prime, câte un milion de euro. Federația va încasa și ea 12-13 milioane de euro. Se aseamănă trăirile lor cu ale noastre, din 1994. Piksi a reușit. E meritul lui. I-a făcut să joace pentru țară. Nu zic că nu jucau și înainte, dar era spiritul ăsta balcanic. El a reușit să îi motiveze și să îi mobilizeze.

E mare diferență între naționala lor și a noastră. Noi trecem prin cea mai neagră perioadă din fotbalul românesc. Fotbalul românesc a fost jefuit”, a declarat Florin Iacob la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!