Cristi Borcea a intervenit și a propus un selecționer: ”Să lăsăm ranchiuna!”

Cristi Borcea Mirel Radoi selectioner romania Victor Piturca Nationala Cristi Borcea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 21:49
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 21:58

Naționala României a rămas fără selecționer, după ratarea calificării la Campionatul Mondial de anul viitor.

Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai rămâne la FRF după ce contractul său va expira, astfel că oficialii Federației trebuie să găsească un alt selecționer. Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, îl propune pe Victor Pițurcă.

„Cei de la FRF trebuie să facă un efort, să lase orice dispută dacă ultimele calificări le-am obținut cu Pițurcă. Eu zic că prima discuție ar fi cu varianta câștigătoare.

Borcea îl propune pe Pițurcă la națională

Normal și Hagi, și Dan Petrescu, au meritele lor, dar Hagi nu poate lăsa proiectul de la Constanța. Am zis că Hagi e nebun când a zis că 20 de ani nu mai obținem performanțe.

Dar înaintea lor și a oricărui antrenor, primul ar fi Victor Pițurcă, am adus 20 de antrenori, singurul care ne-a calificat a fost Victor Pițurcă.

E o propunere normală, să lăsăm ranchiuna, trebuie să ai o discuție cu el. E prima opțiune. FRF trebuie să facă lista de 3 antrenori, așa făceam și eu la Dinamo”, a spus Cristi Borcea, la DigiSport.

Ar fi al patrulea ”mandat” pentru Pițurcă la naționala României, pe care a mai condus-o în 94 de partide. Acesta a reușit să obțină și calificarea la Campionatele Europene din 2000 și 2008.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!