EXCLUSIV | "Trebuia o discutie la nivel de Federatie" Cum comenteaza Sorin Cartu rocada facuta de Mutu si Radoi

Miercuri seara au fost anuntate loturile de la nationala mare si cea de tineret.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Noiembrie 2020, 11:41
Data actualizarii: Joi 05 Noiembrie 2020, 13:01

Radoi si Mutu au anuntat schimbari surprinzatoare in lot. Daca pentru barajul cu Islanda, Dennis Man nu a fost convocat si a fost preferat la nationala U21, acum, golgeterul Ligii 1 va fi prezent la ultimele doua partide din Nations League. 

Ianis Hagi a fost preferat in schimb pentru nationala U21, Romania avand un meci important, care va decide calificarea la europeanul de anul urmator. 

Sorin Cartu a comentat ca fiind normala aceasta decizie, cei doi selectioneri discutand pe tema convocarilor. Totusi, oficialul Craiovei este de parere ca Federatia trebuia sa traseze niste obiective clare, incat sa se stie care selectionata are prioritate in acest moment. 

"S-au pus ei de comun acord, nu cred ca a fost Radoi obligat de Mutu, au discutat intre ei. Din punctul meu de vedere fiecare a spus de cine are nevoie pentru partidele ramase. Trebuia o discutie la nivel de Federatie, ca sa vedem care sunt obiectivele, la echipa mare spre exemplu nu mai sunt acum sanse", a declarat Sorin Cartu la Pro X. 

Presedintele de la Craiova este de parere ca Radoi a venit mult prea devreme la nationala, insa a fost fortat intr-un fel de conjunctura. 

"Probabil Radoi si-a facut o analiza sigura pe tot ceea ce s-a intamplat. A incercat cu unii fotbalisti, acum mai incearca si cu altii. Radoi nu cred ca a venit doar pentru un numar asa restrans de meciuri. Sper ca si-a facut o strategie, de fapt, el ar fi vrut sa continue la tineret. El acolo ar fi vrut sa-si faca ucenicia probabil, dar nu au fost solutii la nationala mare si trebuia sa iasa si Federatia dintr-un clinch puternic. El trebuie acum sa continue si sa rezolve tot ceea ce a gandit pana acum." CITESTE SI
ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies