EXCLUSIV: Cat de scump este Olaroiu! Pretul urias pe care Federatia trebuie sa-l plateasca pentru antrenorul NUMARUL 1 de pe lista

Federatia Romana de Fotbal trebuie sa isi pregateasca repede un plan B pentru postul de selectioner.

Pretul pentru varianta numarul 1 la nationala, Cosmin Olaroiu, este urias. Daca FRF doreste sa-l aduca pe Olaroiu din Emirate, atunci va trebui sa scoata din conturi 4 milioane de dolari, insemnand clauza de reziliere pe care antrenorul roman o are la Al Ahli.

Este greu de crezut ca FRF are acest bani pentru a plati o clauza de reziliere, astfel Razvan Burleanu trebuie sa gaseasca un plan B pentru nationala. Mai mult, Cosmin Olaroiu are in Emirate un salariu de "seic". Primeste 4 milioane de dolari pe an la Al Ahli, de patru ori mai mult decat ar putea primi la nationala Romaniei.

Contra: "Nu am avut o discutie pentru nationala"

Cosmin Contra, o alta varianta vehiculata pentru a-i lua locul lui Victor Piturca la nationala Romaniei, spune ca nu a purtat nicio discutie pana acum cu Federatia pentru acest post. Mintea lui, in acest moment, sta numai la Getafe, pe care incearca sa o scoata din nou din zona retrogradarii.

"Nu pot sa vorbesc ipotetic despre un lucru... nu am avut nici macar o discutie sa ma intrebe cineva daca as fi disponibil pentru nationala. Ipotetic nu imi place sa vorbesc. Sunt antrenorul lui Getafe, pregatesc meciul cu Real Sociedad de luni si sper sa am un rezultat bun acolo.", a declarat Cosmin Contra intr-un interviu pentru Sport ProTV. Vedeti aici interviul integral in care Contra anunta cand va dori sa vina pe banca nationalei Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies