EXCLUSIV | "Becali m-a sunat si mi-a zis sa votez impotriva antrenorului strain". Hulubei confirma spusele lui Burleanu si explica de ce a absentat din CEx

EXCLUSIV | "Becali m-a sunat si mi-a zis sa votez impotriva antrenorului strain". Hulubei confirma spusele lui Burleanu si explica de ce a absentat din CEx

Finala UEFA EURO 2016™, Portugalia - Franta, e duminica la ProTV, de la 22:00

Emilian Hulubei, presedintele Sindicatului Fotbalistilor (AFAN), a absentat ieri de la Comitetul Executiv al FRF, in care s-a votat numirea noului selectioner Christoph Daum. Acesta a explicat la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro de ce a lipsit ieri, dezvaluind si ca a fost sunat de patronul Stelei, Gigi Becali.

"Eu mi-am declarat pozitia de la bun inceput, de cand s-a speculat pe seama unui boicot. Eu nu am nicio treaba si nu reprezint niciun interes. Voi face o conferinta de presa luni pentru a explica pozitia AFAN-ului. Noi nu ne pozitionam in nicio tabara.

Am spus ca ma abtin in cazul numirii selectionerului. Nu am facut-o pentru ca am vrut sa boicotez numirea lui Daum, ci pentru ca am avut de organizat un meci pentru nationala fotbalistilor fara contract cu cea a Bulgariei.

Din ce am vazut la conferinta de presa, domnul Burleanu s-a luat de mine pentru ca am preferat sa merg la un meci amical, in loc sa merg la sedinta CEx. Cred ca e decizia fiecaruia.

Am fost sunat de Gigi Becali, dar dupa ce mi-am spus punctul de vedere. La o zi dupa ce mi-am exprimat punctul de vedere. El ar fi vrut sa votam impotriva antrenorului strain.

O contestatie nu e problema mea, eu nu contest nimic. Eu ii urez bun venit domnului Daum si sper ca el sa califice Romania la Mondial.

Pur si simplu s-a intamplat sa nu ma prezint la Comitetul Executiv.

Pe mine ma intereseaza doar ca drepturile fotbalistilor sa fie respectate.

Daca mergeam la sedinta de ieri, m-as fi abtinut. Eu reprezint drepturile si interesele jucatorilor, cred ca si ei trebuie sa aiba ceva de spus", a spus Emilian Hulubei, presedintele AFAN, la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cel puțin șapte atacuri armate s-au produs în ultimele zile în SUA. 30 de oameni și-au pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies