EXCLUSIV Becali ii face praf pe Burleanu si Daum: "Un copil obraznic cu ochelari si un drogangiu prostituat!" VIDEO ULUITOR

Atac incredibil al patronului Stelei.

Abia a fost numit ca se pregateste deja sa plece. Daum are zilele numarate, anunta Gigi Becali. Opozitia care a incercat sa boicoteze adunarea generala de azi, in care a fost aprobata numirea lui Daum ca selectioner, va depune contestatie, a anuntat Gigi Becali in direct la Sport.ro:

"Pana acum am avut un presedinte care dicta, votau toti ca sclavii, ce spune Mircea Sandu. Eu le-am cerut sa voteze cum le cere constiinta. Sa dai 1 milion si 100 de mii de euro unui antrenor strain mi se pare anormal. Mi se pare gresit ca domnul Burleanu sa cheme membrii CEx la ei si sa le spuna ce sa voteze. Il plangem pe Mircea Sandu acum, copilul asta e mai obraznic de 100 de ori. El nu a anuntat pe nimeni care sa dea membrilor CEx de aceasta adunare. El s-a dus, a negociat el 1 milion 100, si cu asta basta. A pus lumea in fata faptului implinit.

Daum are un CV impresionant, dar vizavi de caracterul lui nu mi-a placut niciodata, nu imi place sa vorbesc despre drogangii si prostituati. Un om care face asa ceva nu se schimba niciodata. Poate ne duce la Mondial dar poate ne duceau si Zenga sau Burleanu, de unde stii.

Vine un copil cu ochelari care zice stati ca fac ce vreau cu banii vostri. O sa depunem contestatie ca nu a avut cvorum, au fost 7 voturi si aveau nevoie de 8. Problema nu e ca este strain, sa puna pe cine vor ca nu conduc eu, problema e salariul in primul rand, si ca nu s-a consultat cu noi.", a spus Gigi Becali la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies